background image

Client Kitchens

Mr & Mrs Newman’s kitchen, Storrington


Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image

Textures of concrete add depth and detail to the varying shades of grey in this cool calming family kitchen. Light wall units recede to draw the eye to the base units, island and tall units which have been stepped in height to allow maximum light in from the adjacent window and create a feeling of space.

The floor tiles were selected to match the worktop and installed by our tiler through to the hallway to introduce brightness and draw the eye through to the kitchen from the moment you enter the front door. A counter-levered wooden breakfast bar adds warmth and a practical seating space alongside the Bora extracting induction hob, enabling guests to sit with the family chef whilst they cook up a storm!

Video Tour

What people are saying about us


Kitchen Portfolio


X