background image

Client Kitchens

Kingston Gorse kitchen


Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image

This client approached us to help design a full lower floor renovation. After drawing up a design which knocked through multiple rooms; the result was a dramatic open plan space, utilising the grandeur of the property and drawing light from all sides

The client’s brief was to create a ‘wow’ kitchen which complimented the property by using high-end lacquered cabinetry and Miele appliances. The design pivots around a central island. To create the necessary seating we added a dramatic L-shape breakfast bar with downturns at both ends, which encase and bookend the cabinetry. This is balanced by a bank of integrated tall units built recessed in to the wall at the back of the room, in a line of sleek simplicity

The light colour palette of white and grey was selected to compliment the décor throughout ground floor. It acts as a calming canvas on to which splashes of colour could be added.

Video Tour

What people are saying about us


Kitchen Portfolio


X