background image

Client Kitchens

High Salvington Kitchen


Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image

This project re-located the clients’ kitchen to the front of the property, to take in views and create a living-kitchen space for all the family to enjoy.

Concrete effect doors combine with light grey laminate doors. Paired with a matching Silestone quartz worktop and the same concrete breakfast bar. These industrial finishes are offset by the dramatic printed glass splashback and wooden floor.

Siemens and Elica appliances, an American fridge freezer and clever storage solutions such as the corner tambour unit create a practical space tailored to the clients’ new kitchen location.

What people are saying about us


Kitchen Portfolio